söndag 31 mars 2013

Ullared en dag som denna!

Ja,  det var väl inte vad vi tänkt oss. Vi trodde att folk firade påsk nu eftersom det ännu är påskhelg, men ICKE!!!! Gud vad folk det var när vi anlände till Gekås i Ullared idag! Vi var lite sent ute kanske då eftersom vi var framme strax innan tolv och eftersom det var en röd dag idag stängde dom kl. 17.00. Men vi hade gott om tid ändå men de annars brukar vi åka tidigt på morgonen, iallafall de gånger vi varit där innan. 
Förutom förra året då vi åkte samma tid som idag. Då hade vi hyrt stuga, Nubbi skulle sova middag i bilen upp tänkte vi och jag var höggravid med Gullen och hade en tid kl.11.00 hos specialistmödravården. Men vi kom fram i bra tid ändå men eftersom vi skulle stanna där uppe några dagar gjorde spelade det inte så stor roll när vi kom fram!

Nu är vi trötta! Barnen spenderade dagen hos sin farmor medan vi föräldrar härjade runt på Gekås med ALLA andra som bestämt sig för att "fira påsk" där ;) Ett rent spontanbesök blev det då vi inte alls planerat att åka nu utan vänta tills skattepengarna kommit! Dock var det inte min idé utan sambons ;) Brukar kanske inte vara mannen i ett förhållande som föreslår en heldag på Gekås, men jag var inte sen att tacka ja :P

Nej, nu ska jag vila mina trötta och värkande ben! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar