söndag 3 mars 2013

Söndag med SOL, förkylning och snuttejakt!

Hej!

Nubbis kräk höll sig bara till en. Skönt! Antagligen var det så att det var hostattacken som framkallade kräkningen, för när han sen somnat om så sov han hela natten. I morse var han pigg och glad, men väldigt förkyld med en näsa som rann stup i kvarten. Hosta har han också men den kommer "bara" i omgångar och är som tur är inte så kraftig. Vi hoppas att det förblir så för det är inte kul med envis och långdragen hosta!

I eftermiddags tog vi gossarna i vagnen och gick till Center Syd. Vi gick inom Ica Maxi för att handla lite smått. Nubbi fick springa av sig lite och han uppmärksammade genast leksaksavdelningen ;) 
Han ville gärna fingra på allt och gärna testa sakerna, så vi fick ha lite extra koll ;) 
När vi var klara där gick vi över till Center Syd och fönstershoppade. Halvvägs in där upptäckte vi att Nubbis snutte var borta :O Den lilla snutten är ytterst viktig för Nubbi och det räcker med att den ligger i tvättmaskinen för att bli ren för att han ska bli ledsen och sakna den. Så bara tanken på att den skulle vara borta helt fick oss att bli oroliga för hur vi kanske skulle behöva tackla en kommande natt utan älskade snutte!! Sambon begav sig tillbaka in på Ica Maxi för att leta. Jag var helt säker på att han hade haft den med sig in där så vi kunde utesluta att han tappat den på vägen dit. Efter en stund ringer sambon och säger att han INTE hittar snutten! Jag frågade om han frågat personalen om dom fått in en snutte, och det hade han men dom hade inte sett eller fått in något :O Ja, alla som har barn med en egen snutte kan säkert föreställa sig vilka tankar som flög genom mitt huvud just då! Snutte är något mycket värdefullt för ett litet barn, en enorm trygghet och det går bara inte att bli ev med den och den går ABSOLUT inte att ersätta på något sätt. Tro mig, vi har försökt med en exakt likadan kanin ( Nubbis snutte är en kanin) men ICKE! 

Iallafall, vi la på luren och sambon skulle gå en sväng till. En stund senare rigde jag tillbaka till sambon för att fråga var han lagt 10 kronorna som vi skulle ha till den "mekaniska" Blixten-bilen på Center Syd, och då säger han att han hittat snutten!!! Lycka :) Den hde tydligen hamnat i ett berg av basketbollar på leksaksavdelningen. Nubbi hade varit där och börjat plocka fram några basketbollar och antagligen lagt snutten där och när sambon börjat plocka tillbaka basketbollarna hade den gömts undan där eftersom sambon inte sett den då. Vilken tur att vi hittade den. 
Sambon kom tillbaka till Center Syd och Nubbi fick åka Carsbil, men han gillade det inte utan ville snabbt ner. Det gick bra att sitta i den när den var stilla men när den rörde sig blev den läskig ;) 

Eftersom dom inte hade de blöjor vi var ute efter på Ica så tågade vi över till Willys efter att vi varit på Center Syd. Sen styrde vi vagnen hemåt igen. 

Efter middag och undanplockning, nattade barn mm så sitter vi nu ner i soffan. Ska snart ta den obligatoriska dagsduschen innan jag hoppar i säng! Imorgon är det måndag igen och vi har inget planerat. Eftersom Nubbi är förkyld håller vi oss hemma. Blir det fint väder, som dom sagt att det ska bli så blir det troligtvis en tur ut under eftermiddagen så vi får lite frisk luft och solsken på oss :) 

Blev ju en lång PW igår kväll och fy vad det blåste! Känns att man bor nära havet, eller ja, hyfsat nära havet!  I torsdags blev det ju en joggingtur, samma runda som jag gick igår. Idag fick det räcka med promenaden till Center Syd! Får se om jag ger mig på en joggingtur imorgon igen! 

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar