söndag 10 mars 2013

Helgen!

I fredags blev det en tur till Malmö igen. En tur till barnens farmor för att äta pizza och dricka kaffe :) Ja, Nubbi och Gullen drack inget kaffe! Nubbi fick lite fredagsgott och Gullen fick hålla sig till det han brukar äta då han är så liten. 

Igår hade vi en hemmadag. Jag tvättade på morgonen och förmiddagen gick fort. Efter att gossarna sovit middag tog vi bilen och styrde mot Järavallen. Men fyy vad det blåste. Vi gick aldrig av eftersom vi var lite sent på det och ville hinna bort till Center Syd innan dom stängde. Men eftersom det blåste så in i norden så sparade vi Järavallen till en annan dag. Vi körde iallafall förbi då vi inte visste exakt var det låg. 

Inne på Center Syd hade vi bestämt att vi skulle försöka hitta en Carsplansch till Nubbi. Vi hittade en på Gallerix som vi köpte. Sen gick vi inom Lindex också. Jag satt häromdagen och kollade på kläder till barnen på nätet och hittade en Carströja på Lindex ( han är tokig i Cars ;) ). Dagen efter visade jag den för Nubbi på datorn och han log direkt han såg den. Så vi gick dit igår för att kolla om dom hade den i butik också, vilket dom hade :) Så det blev en sån till Nubbi och såklart fick Gullen också något. Det blev en Bamsebody och ett par svarta mjukisbyxor till honom :) 

Efter rundan på Center Syd gick vi över till Ica maxi där vi pantade burkar och handlade lite. Det ekade tomt i kylskåpet där hemma så det var dags att fylla på lite. Innan vi körde hem åkte vi inom Max och köpte mat. 

Väl hemma när jag skulle lyfta upp Gullen ur bilstolen och ta av honom ytterkläderna märkte jag att han var väldigt varm :( Tog tempen direkt på honom som visade 38,8 grader :O Stackarn. Fick i honom Alvedon och sen packade vi snabbt upp det som behövde komma in i kyl och frys och sedan åt vi. 

Gullen fortsatte att ha feber under kvällen. Han hade ingen feber tidigare under dagen, men han var allt lite hängig. Båda gossarna är ju ganska så förkylda. Men febern slog till under vår runda ute. Tog tempen lite senare och då hade den sjunkit till 38,2 grader, så Alvedonen tog inte bort febern direkt :/ Efter lite välling, ny blöja och mys somnade han gott. När jag sen kollade innan vi gick och lade oss så hade han 38,5 i temp. Men då sov han gott så jag ville inte väcka honom för att ge honom Alvedon igen.

I morse när han vaknade var han feberfri och han osv bra under hela natten, så nu hoppas vi att det bara var något tillfälligt och att det inte kommer tillbaka igen!

Nu sover gossarna middag och vi sitter här och ska chilla ;) Ska försöka komma på något att hitta på i eftermiddag för att stilla Nubbis spring i benen och klåfingrighet ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar