måndag 7 november 2016

Helgen som gick....

Vi har haft en väldigt fin helg. I lördags blev det en runda till stadsparken i Lund för att mata ankorna. Det var fullt av ankor, ett svanpar och även en häger (tror jag). Ankorna som först var i vattnet var helt plötsligt uppe på land vid oss och omringade oss, totalt galna i våra brödbitar. Gullen blev rädd och tyckte inte det var så kul just då, men när vi motat bort dom gick det bra igen :) Pojkarna tyckte det var väldigt kul att få kasta bröd till dom. Efter det blev det en runda i parken och när regnet kom körde vi hemåt och handlade lite på hemvägen.


Igår var det då Nubbis födelsedag. Vi började dagen med sång och paket. Sen kom barnens pappa förbi med paket och stannade en stund. Efter det kom min mamma ett tag innan kalaset och hjälpte till med tårtorna. Resten av gästerna kom vid tretiden och sen var det fullt ös till klockan åtta på kvällen när den sista gästen gick. Nubbi var nöjd med dagen och han fick så många fina presenter!
Tack alla som kom!


Nu är det ny vecka. Inget planerat alls faktiskt. Eller jo, till helgen är det planerat lite men inte nu i veckan. Byte till vinterdäck blir det nog inom det snaraste. Det har ju kommit snö i delar av vårt land och det är väl bara en tidsfråga innan det kommer ner hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar