tisdag 28 juni 2016

Semesterlängtan....

Helgen som gick var väldigt fin. Midsommarafton firades med mina barn och min familj. Vi år god mat och hade det trevligt. Det var väldigt varmt och just den dagen önskade jag extra mycket att jag hade ett hus, eller att vi bodde i ett hus. Det hade varit så härligt med trädgård. Men så är det inte i dagläget men en dag kanske vi får bo i hus.
På kvällen sen körde jag pojkarna till sin pappa då det egentligen var hans helg.


Resten av helgen spenderades med fint sällskap och, bad och utflykt. Det blev en tur till Åhus där vi åt glass i det fina vädret. Det blev även en sväng i mina gamla hemtrakter där vi gick runt sjön. Så härligt. Varmt var det men väldigt fint. Sen blev det tacos och lite vin under kvällen.


Söndagen blev det fix av bilen inför ombesiktningen igår (måndag). Jag var iväg och köpte lampor till bilen som sen visade sig vara fel. Men det gjorde inte så mycket då lamporna fungerade och det var egentligen bara en lampa som behövde bytas, och den fungerade sen. Min bror lyckades hitta felet till varför den ena lampan alltid går sönder. Han är duktig han! Sen blev det en tur till Nova för att köpa strumpor till pojkarna som var välbehövligt. Under kvällen sen kom pojkarna hem och min bror kom och hjälpte mig med bilen det sista.


Igår morse var det då dags för besiktning igen, eller kontrollbesiktning som det heter. Bilen blev godkänd och det är skönt ju. Men till nästa år bör jag lämna in bilen för att slipa lyktorna så att det blir riktigt bra.


Det var helgen det i stora drag. Har som sagt haft en väldigt fin helg allt som allt. Nu börjar jag längta till semestern men jag ska jobba tre veckor till innan det är dags för mig att gå på semester. Men det ska bli skönt.


Nej, dags för frukost. Trevlig tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar