torsdag 29 september 2016

Torsdag....

Igår var pumporna kvar. Inget nytt som hänt dom i alla fall. Men inte ett spår av de delar som försvunnit. Tror minsann att när vi ska göra en större pumpalykta så sätter vi den på balkongen istället. Där om något kan man ju inte bli av med delar om det inte är en fågel vill säga. Men det låter inte så troligt. Speciellt inte om pumpan är stor och tung.


Mamma var hemma hos oss igår. Jag köpte med mig kanelbullar och chokladkakor hem som vi åt. Barnen älskar ju kakor. Nubbi är mer förtjust i chokladkakorna och Gullen gillar mer kanelbullarna.


I natt vaknade Gullen och var förkyld. Inte mycket men ändå så att han var lite ledsen. Han fick snyta sig lite och sen somnade han igen. Får hoppas att det inte blir så mycket värre för hans skull. Nu ska han ju vara ledig med sin pappa imorgon och sen hela helgen så hoppas han kan få vilat lite då.


Jag ska jobba lite extra idag. Sen ska jag köra hem och bort till barnen och pappan och lämna lite saker. Efter det ska jag hem och diska lite. Behövs. Annars blir det inte så mycket mer idag. Imorgon är det ju jobb som vanligt igen. Jag har sen två alternativ på saker att göra på kvällen. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra, men det kommer väl.


I helgen ska jag fixa lite med en sak som jag tänkt på ett tag nu. Ska visa er sen vad det är, men först måste jag bli klar med det. Ska även iväg och köpa lite byxor till pojkarna tänkte jag. Tycker att jag köper och köper men likväl saknas det byxor när jag väl ska ta fram kläder till dom på morgonen.


Så ser helgen ut hittills. Får se om det dyker upp något mer, det vet man ju aldrig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar