måndag 27 april 2015

Helgen som varit.

Helgen har varit fin. I fredags blev det fredagsmys med allt vad det innebär. Vi hade det riktigt mysigt med film och chips :)

Lördagen spenderades med fint sällskap. Det blev lek och bus och en vända till lekplatsen med barnen :) Det fikades och åts glass! På eftermiddagen åkte vi hem och svängde inom Mc Donalds på vägen så det fick bli dagens middag! Väl hemma sen så blev det mys resten av kvällen!

Igår vad vädret inte så skoj. Vi körde på hemmahäng hela morgonen och förmiddagen. Sen begav vi oss ut mot middagstid på en liten tur. Vi hamnade i skogen där vi gick en runda. Såg en massa vitsippor! Sen tog vi det lugnt hemma resten av dagen. Jag har försökt fixa lite med lite olika saker där hemma, men det är inte så lätt med två små hemma. Men men, så är det ju. Vi har även lagt puzzel, spelat spel, dansat och busat. Nubbi och Gullen har busat massor med varandra :) Det är så kul att se!! Både gossarna är lite förkylda men det märks knappt på dom.  Dom härjar på för fullt ändå. Gullen är bättre nu men Nubbi har nästan precis fått sin förkylning så han är mitt uppe i det.

Morgonen började mindre bra då Nubbi fick värsta utbrottet. Ville inte ha på sig skor eller jacka eller någonting. Först ville han inte ha på sig sin tröja. Och skorna sparkade han av sig direkt och sprang in på toaletten och gömde sig. Skrek som bara den. Fick till slut säga till honom, och då gick det bättre.
Sen skulle jag slänga soporna på vägen till bilen men det fick jag knappt. Han blev rasande och tryckte igen dörren till soprummet :/
Ja, det är då inte lätt alla gånger. Ibland vet jag inte vad jag ska göra. Bara för att jag är hans mamma har jag inte svar i alla lägen. Tålamodet tryter ibland, och det skäms jag inte för att säga. Så är det för alla föräldrar så jag vet att jag inte är ensam. Men det blir ju ändå lite extra med ett barn som Nubbi.
Men man gör så gott man kan, mer än så kan man inte göra. Oftast går det ju över efter en stund, då han lugnar sig. När vi väl kommit in i bilen och satt oss så var det lugnt igen. Och när vi sen kom fram till dagis var han glad igen och kramade mig och skuttade och hade sig.

Ja, det var vår helg det. Mest tagit det lugnt och haft det mysigt. Nu har en ny vecka tagit fart och jag ska nu ner och hämta kaffe innan jag fortsätter jobba här!

Trevlig måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar