måndag 13 april 2015

Ännu en fantastisk helg!

Vilken härlig helg vi haft. Lördagen bjöd på sol och värme! Men vi åkte faktiskt iväg till Kulhuset i Trelleborg och röjde runt där. Vi hade sällskap med oss så vi blev fyra barn och två vuxna :) Det lektes för fullt och det åts pommes och glass :) Ja, det var riktigt kul!!


Efter leklandet gick vi ut i det fina vädret och matade ankorna och det blev även lek på lekplats. Så härligt att se barnen ha skoj! Efter lekplatsen blev det mat i form av Mc Donalds till barnens lycka :)


Gårdagen (söndag) tog vi det mest lugnt. Det blev en kort runda till lekplatsen på morgonen/förmiddagen men det blåste kallt så vi gick hem efter en stund. Annars tog vi det mest lugnt. Tittade på film och lekte.


Nu är det en ny vecka. Måndagar är väl mindre skoj men dagarna går fort. Har inte massor planerat denna veckan. Imorgon blir det byte till sommardäck i alla fall. På torsdag ska jag till habiliteringen och träffa en sjuksköterska och diskutera blöjor som man kan få utskrivet på recept för barn som har funktionshinder. Det har inte varit aktuellt innan då barnen ska vara över 4 år för att få detta utskrivet.
Annars blir det inget annat speciellt i veckan, vad jag vet så här långt.


Nej, nu blir det jobb igen! Trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar