fredag 24 april 2015

Fredag!!!!

Äntligen fredag och helg! Vill bara att klockan ska bli 15.30 så jag kan köra och hämta mina gossar och sen köra hem och bara ha vårt fredagsmys. Lämnade två glada pojkar på dagis i morse. Skönt när det är så, jobbigt att lämna när dom är ledsna. Nubbi är alltid glad när man lämnar men Gullen kan vara ledsen ofta och vill inte att jag ska gå. Men idag gick det bra. Dom hade nya tröjor på sig också som dom gillade :) Nubbi med dinosaurier och Gullen med Cars :)

Idag var det vuxenmöte med habiliteringen. Vi diskuterade lite vad vi haft till hemuppgift sedan sist. Toaletträningen går framåt. Nu sitter Nubbi på toaletten varje morgon och sitter där en stund. Han gör inget än men det får komma när det kommer. Inget tvång alls och inget vi förväntar oss nu utan bara att han sitter och sitter kvar en stund är toppen!! Duktig kille är han!!
Vi fick även en timstock utskrivet idag och ska börja introducera den nu. Hoppas det kan hjälpa honom förstå syftet och innebörden med nu och sen. Vi fick även en bildbank med en massa bilder som man kan skriva ut och använda sig av. Får sätta oss ner en dag och titta på det.

Ja, annars händer det inte så mycket här idag. Jobbar och ska snart ta lunch. Ganska lugnt idag med andra ord. Till helgen får vi se vad som händer. Blir kanske eventuellt lite grillning i skogen imorgon om vädret tillåter. Annars får vi se vad vi hittar på.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar