tisdag 24 maj 2016

Sommarvärme!

Vilket härligt väder vi har!! Sommaren är här!! Det medför trötta barn på eftermiddagarna och kvällen. Igår efter att jag hämtat barnen på dagis var det en hel del gråt och bråk dom emellan. Antar att det är värmen och de intensiva dagarna som gör det. Det blev i alla fall pannkakor med glass och sylt igår när vi kom hem och det gillades av pojkarna :) Efter det fick dom lite ny energi.


Helgen som gick var fin. Vi pärlade pärlplattor och det blev Turtles ;) Jag lyckades googla fram motiv på dom och det gillade barnen. Vi var även och handlade lite och var ute och lekte.


Ny vecka nu. Denna veckan är det inte så mycket inplanerat som det var förra veckan. Min mamma kommer på besök idag efter jobbet. Min bror skulle också komma in en sväng och kolla vilka lampor min bil ska ha. Jag har nämligen inga framlyktor alls som fungerar. Och på torsdag är det dags för besiktning på bilen så då är det ju bra om dessa fungerar. Tycker lamporna går sönder väldigt ofta på min bil. Undrar om det är något fel eller om det är normalt att dom inte håller så länge. Som sagt, bilen ska besiktigas på torsdag. Jag är alltid nervös när det ska besiktigas. Man ser hur dom undersöker och knackar och lyser. Och så står man där och väntar på att dom ska hitta något. Usch haha. Vi får väl se hur det går. Tänker att jag besiktigar den nu så får jag se vad jag får. Har en liten lampa som lyser i instrumentbrädan också, så jag får se om dom tar upp det.


På torsdag är jag bjuden på konsert, körmusik. Ska bli kul att höra. Jag gillar verkligen att lyssna till körmusik. Det låter så fint och är så mäktigt på något sätt. Jag får alltid rysningar i kroppen när jag hör det. Jag sjöng själv i kör i ett antal år förr och det var riktigt kul. Får se om det blir någon gång igen. Har fått inbjudan förr till den kören jag ska lyssna på på torsdag, att sjunga med dom. Men det är en bit bort, inte jättelångt, men ändå. Och sen så är det svårt att få barnvakt varje vecka på samma tid. Men vi får se :) Det finns ju möjlighet till det senare också.


Nu önskar jag er alla en trevlig tisdag och en fortsatt fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar