onsdag 11 maj 2016

Förlåt mamma.

Han är för härlig min Nubbi. Igår blev han så arg för att han inte fick hoppa i fåtöljen i vardagsrummet. Det får han aldrig annars och inte nu heller, så det var inget nytt. Men igår blev han arg. Han fick tag i lego och kastade det omkring sig. Så jag blev ju lite arg och skällde och förklarade att man inte får kasta saker. Då kom det, något nytt som han börjat med de senaste dagarna, "Förlåt mamma". Han säger förlåt. Sen plockade han upp legot efter sig. Väldigt sött. Men det går ju inte att kasta saker runt omkring sig när man blir arg. Det kan träffa andra och saker kan gå i sönder. Jaja, det blev ju bra sen. Men det är häftigt att se hur han utvecklas och hittar fler ord och faktiskt använder dom i rätt bemärkelse.


Gullen slog sin lilla panna igår. Satt vid bordet i vardagsrummet och plötsligt skriker han till. Då hade han slagit pannan i hörnet på bordet. Stackare. Mormor var där och hon tryckte en kall trasa mot pannan medans jag tröstade. Han fick en liten bula men det gick över fort för sen var han som vanligt igen :)


Ja, en livad tisdag minst sagt hemma hos oss igår. Men så är det ibland. Nu blir det jobb här. Dags att lägga schema! Trevlig onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar