torsdag 10 september 2015

Veckan som gått!

Längesedan jag skrev ser jag. Veckan har gått otroligt fort. Tisdagen var vi på habiliteringen och tittade på znoeselsalen. Jättefina rum som vi tror Nubbi kommer gilla. Ska bli spännande att se hur han reagerar när vi ska dit nästa vecka :) Efter det hade vi möte. Vi pratade lite om vad som hänt under sommaren och tog upp lite om hur det går på dagis och hur det gick när habiliteringen var där och hälsade på för två veckor sen. Vi ska i alla fall boka ett möte med dagis o habiliteringen då vi ska gå igenom lite mål inför hösten och struktur och rutiner.
Det kommer även påbörjas en bedömning av Nubbi som ska vara klar senast i januari. Det är inför skolstarten nästa höst. Allt måste vara klart i februari då alla skolor vill ha in allt ingöt hösten. Då i december/januari ska detta göras. Ännu ett kapitel i vårt liv och tillvaro. Ännu en gång ska Nubbi granskas och bedömas. Lite jobbigt faktiskt. Men man får hela tiden tänka på att det är för Nubbis skull och för hans bästa och för att han ska få så bra förutsättningar som möjligt i livet!!

Annars har det inte hänt någit utöver det vanliga. Barnens mormor var här igår och hälsade på. Idag var det avlösartid för Nubbi.

Imorgon är det fredag. Barnen ska vara på ett annat dagis då hela dagiset är stängt p.g.a. utbilning. Men Nubbis resurs är där så barnen känner igen någon när all annan personal är borta. Jag har inte kunnat ta ledigt och inte hittat någon som kunde passa barnen imorgon, annars hade dom såklart varit hemma!

Nej, nu sover barnen så jag ska fixa lite här hemma innan det blir tvn en stund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar