tisdag 10 januari 2017

Tisdag....

Barnen hade haft en bra dag igår. Men Gullen var så trött igår kväll. Han höll på att somna flera gånger och det tog en stund innan han ville äta för att han var så trött. Vi ska försöka ta bort vilan på dagis nu för honom. Vi testar denna veckan och ser. Han ska ju inte vara allt för trött under dagen och kvällen för att han inte vilar på dagis längre, då får vi tänka om.


Igår gjorde jag en efterrätt som barnen gillade. Vaniljvisp med krossat digestivekex i och lite bär. Nubbi ville inte ha bär i men Gullen testade men pillade sedan bort bären. Det kommer vi nog göra igen då pojkarna verkade gilla det.


Idag började skolan för Nubbi igen, och det var inte alls vad han hade tänkt sig. Jag har försökt förbereda honom men det hjälpte inte. Nu har det ju varit fritids ett par veckor då det varit jullov så det var han inställd på. Även veckorna då det varit fritids har det varit enstaka barn bara och en viss personal, men som sedan har ändrats veckan därpå. Det blev väldigt fel för Nubbi då också. Men idag blev han så ledsen. Det var ju skola och inte fritids. Men läraren sa att dom skulle ta det lite lugnt idag. Han grät och kramade om mig länge innan jag fick gå. Lilla gubben. Men snart är detta rutin igen och då är det skolan som gäller och sen fritids på eftermiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar