torsdag 12 januari 2017

Snökaos och en bättre natt....

Igår började det snöa som bara den när jag satt på jobbet. Tänkte någon tanke om hur det skulle gå att komma hem, men det gick bra. Det gick lite långsammare än vanligt men det gick bra. Blåste gjorde det också. Men jag kom hem och hann till och med handla lite innan jag skulle hämta barnen.


Pojkarna älskar ju snön. Det brukar i och för sig ta tid att hämta dom men nu när det finns snö så tar det ännu längre tid att hämta. Det ska lekas, klättras osv. Men vi har ju inte direkt bråttom hem så det gör inte så mycket.


Natten till inatt blev lugnare. Gullen vaknade några gånger men han somnade lätt om. Vid 6 i morse kom han ut så det var helt ok. Vet inte om det har att göra med att det händer och har hänt så mycket i hans utveckling den senaste tiden. Han använder inte blöjan längre mer än har den på sig. Men han kissa och bajsar på lilla toaletten som han säger. Och nu säger han själv att han är stor. Han klär på sig själv och kan det mesta själv liksom. Tänker att det är ju en del av utvecklingen och då kanske det blir lite oroligt med sömnen. Så har det ju varit med båda barnen under åren, att när det händer något i deras utveckling eller när dom t.ex. får tänder, så sover dom lite mer oroligt.


Snart fredag, längtar till helgen och fredagsmys. Det är det bästa med hela veckan nästan. När man kommer hem på fredagen med pojkarna och lagar någon lättare mat och sen blir det godis eller chips och film som pojkarna väljer. Och så tänder vi lite ljus. Gullen brukar säga att det är fredagsmys när vi tänder ljus :)


Men idag är det torsdag, så än är vi inte riktigt där. Så det är till att jobba på idag och imorgon innan vi håller helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar