måndag 14 mars 2016

Åter ny vecka.

Helgen har gått så fort. Och vi har ändå inte gjort något speciellt. I lördags var vi hemma och hade det mysigt hela dagen. Barnens mormor kom på besök en stund. På kvällen åt vi godis och tittade på film :)


Söndagen fortsatte i samma tempo. Morgnarna är så sköna på helgerna med barnen. Vi äter i lugn och ro och hur länge vi vill. Inga tider att passa utan vi bara gör allt i vår egen takt. Vi kan ligga och dra oss i sängen. Nubbi brukar gå ut och lägga sig i soffan en stund medans han vaknar till liv och titta lite på Barnkanalen. Gullen sitter oftast på golvet framför tv:n och tittar, eller så tar han en kudde och lägger sig ner. Det är härligt helt enkelt :)
Vi var iväg och handlade lite igår. Blev lite mat och glass till barnens stora förtjusning. Annars lektes det mest. Barnen var helt sjövilda igår och var överallt och ingenstans. Jag höll stundtals på att slita mitt hår. Jag älskar mina barn över allt annat alltså men ibland blir det bara lite för mycket. Saker överallt och ingen vill hjälpa till att plocka undan. Det bråkas och skriks. Men, dagen gick och slutade bra ändå :)


Idag är det måndag och det är faktiskt ganska skönt med vardag. Barnen gillar sitt dagis och får utlopp av sin energi på ett helt annat sätt än hemma. Men såklart finns det inget bättre än helgerna med barnen. Det har ju sin charm med saker överallt också och det hör ju till :)


Nej, jobb här igen. Trevlig måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar