torsdag 26 november 2015

Duktig kille!

Så duktig Nubbi var hos tandläkaren igår. Eller tandhygienisten var det. Han vet ju vad som gäller där nu så han hoppade upp i stolen och gapade fint hela tiden och var så duktig :) Tandhygienisten kunde räkna tänder och känna på dom och hann göra allt som hon skulle göra. Och han tycker det är roligt dessutom och skrattar mest hela tiden :) Nubbi har redan fått sina 6-års tänder där uppe, vilket är väldigt tidigt enligt tandhygienisten, men inget att oroa sig över. Dock ska man vara extra noga med tandborstningen då dessa tänder är permanenta och ska sitta hela livet.
Gullen var med för han ville så gärna följa med dit. Han var så duktig och stod snällt bredvid mig hela tiden och tittade på :) Han hade sagt till fröken på dagis tidigare under dagen att han skulle följa med Nubbi till tandläkaren och hålla honom i handen :) gulliga Gullen!


Efter besöket hos tandhygienisten åkte vi hem och vi fick en längre eftermiddag då vi var hemma redan vid halv tre. Under eftermiddagen sen blev det bakning, kladdkaka :)


Idag är det torsdag och helgen är snart här. Som vanligt ska det bli skönt med helg. Ikväll kommer mamma och syster på besök en stund. Ska bli skoj. Nej, måste fortsätta här.


Trevlig torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar