måndag 15 februari 2016

Så lugnt och skönt.

Helgen som gått har varit så lugn och skönt. Eller ja, två vilda och busiga pojkar förvisso ;) Men det hör ju till :) Vi tog det lugnt och var hemma i lördags. På kvällen åt vi tacos och till kvällen blev det godis :)


Söndagen tog vi oss ut en runda och handlade lite. Barnen tyckte det var kallt och ville hem igen ;) Så det blev köpt små alla hjärtans dag presenter till barnen. Dom fick välja vars en film och sen valde dom en sån man trycker upp karameller i, pez kallas dom nog för :) Det var en riktig hit :)
Sen hade vi det mysigt resten av dagen där hemma. Pojkarna busade massor. Det händer så otroligt mycket i deras utveckling nu. Och nu börjar dom leka mer med varandra. Nubbi kan kalla på Gullen och vill leka. Igår lekte dom doktor tillsammans :) Sååå skoj :) Och när Gullen kallar på Nubbi och säger vad han vill så svarar Nubbi med antingen nej eller mmm :) Gullen pratar också mer till Nubbi nu än vad han gjort innan. Blir alldeles varm i hjärtat!!


Nu börjar vi en ny vecka och det väntas läkarbesök med Nubbi på habiliteringen. Annars händer det inte så mycket mer än det vanliga.


Trevlig måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar