tisdag 18 augusti 2015

Vardagen som flyter på!

Det var två trötta men glada barn som  jag hämtade på dagis igår! Det hade gått så bra för Gullen på sin nya avdelning! Han hade ätit och sovit bra och lekt en massa. När jag hämtade igår var han ute och cyklade med sin kompis :)


Nubbi hade även han haft en bra dag. Han har ju sina rutiner och dom kör han på med sin resurs så det fungerar bara bra :)


Det var knappt att dom ville äta mat igår kväll men lite lyckades jag få i dom. Dom var så trötta och det tog inte många minuter innan dom somnade när vi läst bok ;) Gullen somnade innan jag läst klart boken och Nubbi låg och pratade ena stunden för att i nästa stund slockna rakt av :) Då är han trött!
Men det är ju inte så konstigt efter första dagen tillbaka på dagis och med allt vad det innebär!


Katten hade ju haft en bra dag hemma ja. Jag fick börja med att torka bajs när vi kom hem. Stackaren är lite dålig i magen. Hon är väldigt duktig och går fint på lådan och krafsar över efter sig, men hon är också duktig på att trampa i det hon gjort :/ Så det var vad som hänt och detta hände även ytterligare en gång under kvällen igår. Så jag får väl se om jag kan hitta något annat foder till henne.
Hon är även också duktig på att väcka Gullen. Igår hade jag stängt till dörren till sovrummet just för att hon inte ska kunna ta sig in när barnen har somnat och väcka dom då. Men igår körde hon en annan variant. Jag tog en dusch som jag brukar göra på kvällarna när barnen har somnat. Men det gillar inte katten tydligen, som satte sig utanför i hallen och "skrek" i högans sky!! Med påföljd att Gullen vaknade och kom utgåendes. jag fick ju snabbt ut ur duschen, på med kläder och följa med Gullen in till sin säng igen. Men sen hade han svårt att komma till ro, men till slut gick det och han somnade gott!
Sen höll hon igång mig hela kvällen. Hon är överallt där jag är. Hon springer framför fötterna på mig så att jag snubblar över henne. Helt hyperaktiv var hon igår. Jag gissar på att hon var väldigt glad över att vi äntligen var hemma och ville gärna socialisera ;) Sen är hon ju fortfarande liten och nyfiken och söker sig till det som är nytt och spännande. Men hennes mage måste jag få ordning på. Den var bra när hon kom och ett tag efter det men nu är den inte så bra. Men det får jag lösa på något sätt, se om jag kan hitta något annat foder helt enkelt.


Nej, nu ska jag jobba lite igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar