onsdag 19 augusti 2015

Trötta barn och krossad lampa!

Ja, det tar hårt på barnen med att komma in i alla rutiner och att gå från semester till vardagen igen. Vägen mellan dagis och vårt hem är inte lång och den kör man på typ två minuter. Men Gullen hann somna på den lilla biten igår. Det händer aldrig eftersom han sover middag på dagis än. Började snabbt fundera på om han verkligen sovit något igår. Väl hemma var både Gullen och Nubbi trötta. Ingen av dom var direkt sugen på någon mat och det var inte mycket dom ville äta. Kl. 19 ville Nubbi lägga sig. Han hade dock inte sovit middag på dagis igår så jag visste att han skulle vara trött. Men om han somnar kl. 19 så vaknar han också rent på tok för tidigt. Men när klockan var 19.30 gick det inte längre och vi gick in och la oss för att läsa bok. Nubbi somnade direkt och Gullen somnade innan jag ens hade öppnat boken. Nog den snabbaste nattningen någonsin ;)
När vi kom till dagis idag frågade jag om Gullen hade sovit middag igår för det brukar han ju göra. Men då visade det sig att han enbart sovit en halvtimme och sen vaknat av sig själv. Där hade vi förklaringen i alla fall. Det är ju mycket nu i början av terminen, mycket nytt och många intryck. Inte konstigt dom blir trötta! Idag vaknade dom pigga och utvilade dock!

Igår hade katten klarat hemmet från bajs och det visade sig att hon var bättre i magen, vilket är skönt. Men istället möttes vi av en nedvält lampa som hade gått i tusen bitar, så det var bara till att plocka skärvor och dammsuga. Men det är ju lite sånt man får räkna med nu när hon är så liten och allt ska undersökas. Hon är världens keligaste lilla katt och spinner högt och vill vara med överallt :)

Nej nu blir det lite mer kaffe innan frukosten är slut och sen jobba vidare!

Trevlig onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar