tisdag 12 januari 2016

Utredning.

På torsdag startar utredningen. Hur lång tid det kommer att ta vet vi inte än, men det ska ju vara klart så snart det går, så någon gång här under tidig vår lär det ju bli. Jag har ju såklart en del tankar kring detta, men dessa kommer jag inte att ventilera här.


Tisdag idag och det händer en del på jobbet idag. Jobbar två timmar till sen ska jag köra hem. Nubbi har varit så glad de senaste dagarna, han skrattar högt och är på toppenhumör mest hela tiden. Det är så härligt att se och höra. Han har ett sånt härligt bubblande skratt :)


Gullen är i en liten trotsperiod just nu. Eller man kan väl säga att han testar gränserna. Ibland mer, ibland mindre. Och han kan bli ganska tjurig om han inte får som han vill. Men nästa sekund kan han vara glad igen :) Han hade i alla fall sett fram emot att träffa sina kompisar på dagis igår och hade lekt massor med sin bästis :) Han är så gullig när han ska berätta, för han pratar så fort ibland att man knappt hör vad han säger. Undrar var han har fått det ifrån ;)


Nej, dags att jobba här igen. Trevlig tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar