söndag 12 oktober 2014

Älskar tiden med mina små hjärtan!

Vi har en så härlig helg. Igår (lördag) hade vi en lugn förmiddag hemma. Sen tog vi bilen ut på eftermiddagen. Det blev en tur till skogen först, i mina hemtrakter. Efter det blev det ett stopp på lekplatsen där vi var i två timmar! Där lekte och busade vi. Massor fanns det som barnen gillade att göra!

Efter lekplatsen körde vi och hämtade upp barnens mormor och körde vidare till hennes hästar. Där fick barnen mata hästarna med morötter (det tyckte dom var riktigt skoj :)), vi klappade även hästarna och Gullen hjälpte mormor med vattenslangen när det skulle fyllas på vatten till hästarna :) Där emellan passade vi även på att gå en liten promenad när vi var ute på landet. Så härligt väder vi hade igår och det var perfekt uteväder! Nubbi hade inte vilat middag igår så efter promenaden och att Gullen fått hjälpa till med vattnet (som han tjatat om en bra stund ;)), så körde vi hem!

Hemma sen blev det lördagsmys med mat och godis. Det märktes på mina små troll att vi varit ute mycket för dom somnade fort.

Idag ser vädret inte lika fint ut. Hoppas det torkar upp lite under förmiddagen så att vi kan bege oss ut i eftermiddag. Blir nog en tur till lekplatsen igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar